Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio recfilm recfilm

NAZAD
Postavljeno: 18. maj. 2017.

Euro Truck Simulator 2 dobio novi dodatak

SCS Software je objavio novi DLC za popularnu vozačko-prevozničku simulaciju Euro Truck Simulator 2 pod imenom Heavy Cargo Pack.

Kako je već bilo reči, spomenuta u svet igre donosi čitav niz naprednih kamiona i njihovih prikolica sposobnih za prevoz masivnih tereta od preko 60 tona.

Uporedo s ovim dodatkom koga je potrebno dokupiti, sam Euro Truck Simulator 2 je nadograđen novom zakrpom koja ga priređuje za DLC, ali sadrži i niz besplatnih sadržaja, kao na primer Truck Analysis, poseban ekran koji će nam dati detaljnije informacije o prihvatljivosti određenog vozila za prevoz zadatog tereta.

Euro Truck Simulator 2 - Heavy Cargo Pack se prodaje po ceni od 4,99 eura i trenutno je ista promotivno snižena za 10 posto, a dodatne detalje o svemu potražite ovde.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Top lista igara (08.05.2013)
I ove nedelje je na prvom mestu prošlonedeljni šampion i novitet - Dead Island: Riptide. Na drugom mestu je odlični Injustice: Gods Among Us a na trećem Tomb Raider koji je nedeljama konstantno u vrhu. Ostatak liste je uglavnom bez nekih večih promena, ali to će se uskoro promeniti jer se očekuje nekoliko veoma bombastičnih naslova, a do tada uživajte u dobrim video igrama. 1. Dead Island: Riptide (Koch Media) 2. Injustice: Gods Among Us (Warner Bros. Interactive) 3. Tomb Raider (Square Enix Europe) 4. FIFA 13 (EA Sports) 5. Dragon’s Dogma: Dark Arisen (Capcom)...
Opširnije
Najgora vožnja svih vremena
„Desert Bus“ dobio je neslavnu titulu najgore igre svih vremena. Mnogi nisu iznenađeni time budući da se igra sastoji od upravljanja autobusom u realnom vremenu, punih osam sati duž savršeno pravog puta. „Vaš zadatak je da ostanete svesni“, piše u jednoj od recenzija. Nema saobraćaja, nema pauze, a što je najgore, autobus teži skretanju udesno, pa igrač konstantno mora da upravlja volanom. Ako kojim slučajem autobus sleti s puta, igrač mora ispočetka da krene u osmočasovnu vožnju.
Opširnije
Najpopularnije igre u prvoj nedelji juna
U ovim još malo pa letnjim danima, ako je verovati temperaturama, gejmeri uživaju u svojim omiljenim video igrama. Pogledajmo koji su to naslovi najigraniji: 1. Diablo III 2. Football Manager 2012 3. The Sims 3 4. The Sims 3: Katy Perry Sweet Treats 5. Max Payne 3 6. The Sims 3: Showtime 7. The Elder Scrolls V: Skyrim 8. Battlefield 3 9. The Sims 3: Pets 10. Shogun 2: Total War Fall of the Samurai
Opširnije
Objavljen Europa Universalis IV demo
Demo verzije nadolazećih igara se danas retko viđaju, zbog toga što izdavači, potpomognuti analitičarima tržišta, smatraju da demo verzije mogu pokopati prodaju. Srećom, ne slažu se svi kvalitetni razvojni timovi sa time, pa je Paradox Development Studio (Hearts of Iron, Crusader Kings) odlučio objaviti demo svog novog strateškog naslova, Europa Universalisa IV. Igra donosi izmenjen sistem upravljanja nacijama, pri kojem ishod diplomatsko-ratnih odluka koje ćete donositi tokom njihovog razvoja jednim delom zavisi i od toga da li na vlasti imate krkana, lukavca,...
Opširnije
Zynga u još većoj krizi
Izdavačka kuća Zynga je nakon naglog rasta i širenja na gotovo sva tržišta počela posustajati i finansijski padati. Tako je cena deonice pre godinu dana bila 9,12 dolara, dok danas ista vredi samo 2,49 dolara zbog čega su u Zyngi morali smisliti kako dalje. Jedna od nepopularnijih mera je zatvaranje kancelarija u Japanu, dok je druga fokusiranje na online kockanje čime se u Zyngi nadaju ući u nova područja društvenih igara.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

SAJT DANA
PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis