Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r computers i2 computers i2 Radio In Radio In strogmen strogmen Super Radio Super Radio pc-igre pc-igre

NAZAD
Postavljeno: 18. maj. 2017.

Euro Truck Simulator 2 dobio novi dodatak

SCS Software je objavio novi DLC za popularnu vozačko-prevozničku simulaciju Euro Truck Simulator 2 pod imenom Heavy Cargo Pack.

Kako je već bilo reči, spomenuta u svet igre donosi čitav niz naprednih kamiona i njihovih prikolica sposobnih za prevoz masivnih tereta od preko 60 tona.

Uporedo s ovim dodatkom koga je potrebno dokupiti, sam Euro Truck Simulator 2 je nadograđen novom zakrpom koja ga priređuje za DLC, ali sadrži i niz besplatnih sadržaja, kao na primer Truck Analysis, poseban ekran koji će nam dati detaljnije informacije o prihvatljivosti određenog vozila za prevoz zadatog tereta.

Euro Truck Simulator 2 - Heavy Cargo Pack se prodaje po ceni od 4,99 eura i trenutno je ista promotivno snižena za 10 posto, a dodatne detalje o svemu potražite ovde.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Devil May Cry trailer prikazuje gigantskog Boss-a
Capcom je objavio novi trailer za ponovo pokrenuti Ninja Theory nastavak iz Devil May Cry serije. Ovaj trailer prikazuje Dante-a koji ima novi izgled kako uništava svoje neprijatelje i sukobi se sa gigantskim insektoidnim neprijateljom. Capcom je potvrdio 15. januar 2013. godine kao datum izlaska ovog hita a dok se ne pojavi pogledajte trailer:
Opširnije
Hitman: Absolution... novih 10 minuta
Najnoviji nastavak sage o brutalnom plaćenom ubici i njegovim životnim problemima, Hitman: Absolution, dobio je svoj novi video prohod kroz jednu od misija u igri. Prošli put je to bio beg od policije kroz čikašku biblioteku, dok je ovde reč o potrazi za bossom kineske četvrti, za koga samo znate da ga trebate ubiti, a ne i zašto (a zar i treba ubica sve da zna). Hitman: Absolution izlazi 20. novembra ove godine za PC, PS3 i Xbox 360.
Opširnije
Arma II ponovo na vrhu
Prošlonedeljna tabela najprodavanijih naslova na Steamu ponovo je na vrh vinula Arma II: Combined Operations što nimalo ne čudi. Naime, prodaja cveta ne zbog same igre, već zbog modifikacije DayZ koja je proteklih par meseci postala izuzetno popularna i broj igrača svakim danom drastično raste. 1. Arma II: Combined Operations 2. Endless Space 3. Civilization V: Gods & Kings 4. Killing Floor 5. Wargame: European Escalation 6. The Walking Dead 7. The Elder Scrolls V: Skyrim 8. Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2 9. Civilization V 10. Left 4 Dead 2
Opširnije
GTA V postavio novi rekord na Steamu
Nije baš neko iznenađenje da GTA V ruši rekorde, zar ne? Svi smo to očekivali, a sada stiže dodatna potvrda popularnosti ove igre. Sa nešto više od 300,000 istovremenih igrača na Steamu, GTA V je postavio novi rekord po broju igrača za jednu igru koja ne dolazi od Valvea. Ako ove brojke uporedimo sa najpopularnijim Steam naslovima, Dota 2 i Counter-Strike: Global Offensive koji su istog dana dosegli 780,000 odnosno 529,000 korisnika, GTA V će trebati još dosta igrača kako bi sustigao ove Steamove veterane. Ali, i dalje je to daleko od...
Opširnije
Izašao novi Grid 2 trailer
Za prvi u serijalu predstojećih Grid 2 trailera, naraciju obavlja Patrick Callahan, fikcijski milijarder koji ima fetiš na brze automobile i osnovao je World Series Racing – novo prvenstvo koje ćemo u igrici pokušati da osvojimo. Trailer prikazuje in-game snimke američkih lokacija: staze u Chicagu, Indianapolisu i na obali kalifornije. Grid 2 bi prema najavama trebao da se pojavi 31. maja za PC, PS3 i Xbox 360.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

SAJT DANA
www.azoz.rs
PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka NITURS NITURS FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis