Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Super Radio Super Radio recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 14. maj. 2017.

I Microsoft ulazi na tržište digitalnih kućnih asistenata

Nakon Amazona i Googlea, na tržište digitalnih kućnih asistenata ove godine ulazi i Microsoft.

Div iz Redmonda je tako pre nekoliko dana potvrdio kako će u saradnji sa kompanijom Harman Kardon na tržište lansirati Invoke, pametni zvučnik baziran na Cortani.

Kao i Amazon Echo, Invoke korisnicima omogućava da glasovnim komandama obavljaju različite aktivnosti - od kreiranja podsetnika i kontrolisanja muzike koju slušaju, pa do proveravanja stanja u saobraćaju i pristupa najnovijim vestima.

Sa aspekta hardvera, Invoke donosi sedam mikrofona koji mogu jednostavno locirati i prepoznati glas korisnika, čak i u bučnim prostorijama, kao i ukupno šest zvučnika koji bi navodno trebali ponuditi “zvuk od 360 stepeni”.

Invoke u prodaju stiže na jesen ove godine i u početku će biti dostupan isključivo u Sjedinjenim Državama, po još uvek nepoznatoj ceni.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Uživanje u muzici uz Xperia mobilne telefone
Sony je krenuo sa novim reklama za svoju Xperia seriju mobilnih telefona. Poruka koju Sony želi da nam prenese je NFC funkcionalnost Xperia serije mobilnih telefona i jednostavnost deljenja i slanja muzike uz opciju One-touch. Moramo priznati da izgleda zanimljivo i da će Xperia telefoni postati popularniji među mlađom populacijom nakon ove reklame.
Opširnije
Genius počeo prodaju HS-200 Gold slušalica u Severnoj Americi
Genius je danas najavio u Americi i Kanadi početak prodaje HS-200 Gold slušalica koje imaju sivo obojeno kućište, frekventni odziv od 20 Hz do 20 KHz, 1.2 metra dug kabli i 3.5 mm pozlaćen konektor. Genius HS-200 Gold ima preporučenu cenu od 25$ a dolazi sa tri seta bubica (S, M i L veličine) i torbicom za nošenje.
Opširnije
Novi hit gadget - Samsung Galaxy kamera
Samsung je na tržište izbacio još jedan proizvod koji bi mogao postati pravi hit među gadgetima. Radi se o Samsung Galaxy kameri koja u sebi objedinjuje Android i mogućnost slanja snimljenih fotografija odmah, sa lica mesta, kao da se radi o pametnom telefonu. Samsung Galaxy kamera kompatibilna je sa društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook i Google+ a uz to i sa Photoshopom i Pixlrom tako da se zapravo radi o spoju pametnog telefona i kamere, jedino što još nije osmišljena mogućnost razgovora pomoću kamere.
Opširnije
Predstavljen Galaxy VR
Nakon prvih glasina kako Samsung radi na vlastitom VR headsetu, ova korejska kompanija je objavila kako će udružiti snage sa Oculus VR-om kako bi zaista razvili vlastiti VR uređaj. Nedugo nakon toga su usledile i nove glasine o uređaju koji bi se navodno trebao zvati Galaxy VR, da bi Samsung konačno potvrdio kako je Galaxy VR i više nego stvaran. Naime, na svom Unpacked eventu, Samsung je predstavio Galaxy VR, VR headset baziran na Android operativnom sistemu, a koji su razvili u saradnji sa Oculusom. Uređaj je novinarima predstavio niko drugi do John Carmack, koji je izjavio...
Opširnije
SRS-X7 bežični sistem zvučnika
Podjednako atraktivnog dizajna, ali kompaktniji nego SRS-X9, model SRS-X7 ima izlaznu snagu od 32 W. Kao visoko kvalitetan bežični zvučnik sa WiFi i Bluetooth opcijama, SRS-X7 deli mnoge zvučne karakteristike sa svojim većim „rođakom“, uključujući i aptX tehnologiju kodiranja, DSEE funkciju za digitalno poboljšavanje zvuka, kao i Clear Audio+ i S-Master Digital pojačalo. Uz ugrađenu bateriju koja se dopunjuje i omogućava do šest sati slušanja muzike. Od sada vas muzika može pratiti gde god da krenete!
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

SAJT DANA
PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis