Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Super Radio Super Radio recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 10. maj. 2017.

Najavljen Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles

Activision je odlučio je da zgrne dodatnu zaradu na Call of Dutyu: Black Ops III najavivši Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles.

Reč je o novom DLC-u koji bi se trebao pojaviti za verziju Black Opsa III za PlayStation 4 i nakon toga za PC i Xbox One, a premda datum za spomenute platforme nije definisan, prethodna praksa govori o mesec dana nakon inicijalnog izdanja.

Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles donosi remasterisane zombijevske komponente iz prethodnog naslova, tačnije osam mapa iz izdanja World at War, Black Ops i Black Ops II.

Prema rečima autora, mape su u potpunosti remasterisane i prilagođene današnjim očekivanjima igrača, baš kao i modeli likova, te popratna audio komponenata. Svakako, Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles će se prodavati kao posebni DLC, te za igranje istog valja imati originalni Call of Duty: Black Ops III.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Prey 2 prikazan na Gamescomu
Bethesda je na Gamescomu održala prezentaciju Preya 2 iza zatvorenih vrata, ali skraćeni opis promotivnog videa, kao i on sam su kasnije objavljeni i javno. Možemo dakle da se upoznamo sa nekim mogućnostima ovog nadolazećeg FPS-a koji će nas staviti u ulogu Morgana Yua, a isti se u videu našao unutar svemirske stanice Talos I. Glavnom junaku će biti na raspolaganju Gloo Cannon, višenamenski alat kojim će otvarati nove putove i zapečatiti prolaze ukoliko za to bude potrebe, te zamrzavati alijene i kasnije ih svojom moći Superthermal razneti u komadiće. Uz to,...
Opširnije
GTA 5 iz prvog lica
Xbox 360 gejmer pod nickom XBLToothPik uspeo je, korišćenjem skripte i modovane Microsoftove konzole, pokrenuti Grand Theft Auto 5 u prvom licu. Igrač je prikazao kako vožnja automobila, brodova i aviona po Los Santosu i Blaine Countyju izgleda iz prvog lica. Dok GTA 5 FPS ne izgleda nešto što bismo voleli da igramo, ne sumnjamo da priloženi snimci poprilično uzbuđuju PC modding zajednicu koja već pomno smišlja različite ideje za dodatno sređivanje igre kada kasnije ove godine izađe za PC.
Opširnije
I Ken stiže u Street Fighter V
Capcom je na ovogodišnjem SDCC-u (San Diego Comic Con) predstavio još jednog od likova kojeg ćemo imati na raspolaganju u nadolazećem Street Fighteru V. Radi se o legendarnom Kenu koji će u igru doneti lude kombinacije kojima će najveštiji moći da naprave velike količine štete svojim protivnicima. Ken u SF V stiže sa obnovljenom garderobom i nešto blažim crtama lica ali to ne znači da je manja faca nego što je bio dosada. Prvi igrači su sa Kenom imali prilike da se druže na Comic Conu, a obični će smrtnici njegove veštine...
Opširnije
Transformers: Fall of Cybertron video
Peter Cullen je dao svoj glas Optimus Prime-u u Transformers: Fall of Cybertron. Ovaj video predstavlja vođu Autobota zajedno sa razvojnim timom koji govore o njegovoj ulozi u igre kao i novi gameplay materijal.
Opširnije
Novi gameplay za Batman: Arkham Origins
Producenti i direktori novog Batmana, Ben Mattes i Michael McIntyre, naratori su 17-minutne gameplay demonstracije igre, koju možete pogledati ispod. Kako autori kažu, Batman nije glup, pa će morati da ide u svoju pećinu po adekvatnu opremu i trening pre nego što krene u obavljanje teških misija – u ovom slučaju infiltraciju sedišta policije Gotham Cityja. Batmanov novi-stari svet na Unreal Engineu 3 izgleda odlično, Bruce Wayne i dalje ostavlja utisak kao da je odrastao među medvedima; jedino gameplay deluje pomalo zastarelo u odnosu na prethodna dva dela...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

SAJT DANA
PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis