Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 25. dec. 2012.

Najbolji srpski sajtovi za nekretnine

Prema informacijama dobijenih sa Alexa.com (najstariji i jedan od najpouzdanijih procenitelja popularnosti portala) evo nekih zanimljivosti vezanih za naše lokalno tržište nekretnina.

Domaći Sajtovi rangirani po popularnosti u RS:
www.srbija-nekretnine.org 341. sajt po popularnosti u Srbiji
www.nekretnine.rs 359. sajt po popularnosti u Srbiji
www.imovina.net 502. sajt po popularnosti u Srbiji
www.nadjidom.com 561. sajt po popularnosti u Srbiji
www.mojkvadrat.rs 592. sajt po popularnosti u Srbiji
www.gohome.rs 791. sajt po popularnosti u Srbiji
www.webnekretnine.net 1,103. sajt po popularnosti u Srbiji
www.srbijaspace.com 1,984. sajt po popularnosti u Srbiji
www.srne.rs 2,978. sajt po popularnosti u Srbiji
www.stranko.rs 4,786. sajt po popularnosti u Srbiji

Domaći sajtovi rangirani po vremenu provedenom na sajtu (3 meseca prosek):
www.imovina.net 8:55 minuta
www.srbija-nekretnine.org 7:57 minuta
www.mojkvadrat.rs 7:13 minuta
www.nekretnine.rs 7:04 minuta
www.nadjidom.com 7:04 minuta
www.srne.rs 6:54 minuta
www.srbijaspace.com 3:60 minuta
www.webnekretnine.net 3:54 minuta
www.gohome.rs 3:22 minuta
www.stranko.rs Nema podataka

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite

Ime: Nemanja
Komentar
Ja bih kao jedan od vodećih dodao na ovu listu http://www.kuca.rs sajt za nekretnine u Srbiji, posebno za nekretnine u Beogradu, kojih ima najviše, koje se mogu pronaći na podstranici http://www.kuca.rs/Beograd i jako je pregledno urađeno. Nadam se da će poslužiti moj skromni doprinos.
( 1. avgust 2013. 14:31)
Ime: Danijela
Komentar
Dodala bih www.svenekretnine.com , jedan od portala sa najbrzim rastom
(31. avgust 2014. 14:08)
Ime: Dejana
Komentar
Uopste me ne cudi sto se http://srbija-nekretnine.org dobro kotira kad je u pitanju ponuda nekretnina u Srbiji. Kao agent za nekretnine mogu da kazem da sa njima imam sjajno iskustvo, jer mi se puno kupaca javila bas preko tog sajta, i ono sto je meni najbitnije, u pitanju su pravi profesionalci.
( 8. oktobar 2014. 14:21)
Ime: Milica
Komentar
Halo oglasi su najbolji sajt za nekretnine u Srbiji, a nisu na ovom spisku
(19. novembar 2014. 10:15)
Ime: Mihajlo
Komentar
Najbrze rastuci sajt u Srbiji za male oglase, a nema ga na spisku je http://www.oglasise.com
(12. februar 2015. 12:07)
Ime: Ljerka
Komentar
Po mom skromnom utisku (rad u nekretninama na oglasavanju od cca 22 godine) portal imovina.net je jako dobar, pogotovo sto ima i printano izdanje, a imate mogućnost ažuriranja na lak način, što npr. nije slučaj sa nekretninama.rs, mada su i oni jako posećeni. Takođe, dobar portal su i halo oglasi, moj kvadrat, e-belgrade.net niko ni ne pominje mada i oni dobro funkcionisu i imaju različite mogućnosti oglasavanja, a samim tim i svoje posetioce, 4.zida.rs, ne zaostaju, sveNekretnine.com su u usponu........ uostalom i mi evidentiramo posećeost na svaki telefonski poziv. Pomenuli ste go.home, to je portal koji preuzima oglase sa nekoliko portala itd.
( 9. juni 2015. 20:24)
Ime: meggle
Komentar
Jos jedan novitet na internet trzistu: http://www.izdajemstan.rs
( 8. juli 2015. 15:24)
Ime: Tamara
Komentar
Da li mozete da dobijete informacije za 2015-tu godinu? Unapred hvala.
(26. avgust 2015. 20:44)
Ime: itn team
Komentar
u pripremi je aktuelna lista sajtova
( 3. septembar 2015. 13:39)
Ime: jovana
Komentar
Prvi i najbolji specijalizovani sajt za izdavanje nekretnina u srbiji www.izdajemstan.com besplatan
(16. januar 2016. 19:18)
Ime: Nikola
Komentar
ja koristim sajt http://ekstranekretnine.com to je jedan od najboljih sajtova za nekretnine u 2017 godini
(16. januar 2017. 03:30)


Preporučujemo:


Alicia Keys novi kreativni direktor u kompaniji 'BlackBerry' (ex-RIM)
Research in Motion je predstavio novi BlackBerry 10 koji ima potpuno novi operativni sistem i novi hardware. Novi BlackBerry dolazi u crnoj boji i vrlo je elegantnog dizajna. Izvršni direktor Thorsten Heins je kazao da je to najljepši BlackBerry kojeg su ikada predstavili. Ono po čemu je ovaj telefon poseban je i specijalno dizajnirani ekran koji je osjetljiv na dodir. Heins je istaknuo da su koristili posebnu tehnologiju kako bi postigli da slika bude jasna i oštra. Uz sve to, novi BlackBerry ima i kameru koja snima fenomenalne HD snimke. Tokom konferencije za...
Opširnije
Dao je otkaz zbog velike plate
Jedan programer u Indiji napustio je posao u IT firmi u Bangaloru jer je bio nezadovoljan što je plaćen previše. Dok su pritužbe radnika uglavnom zbog niskih primanja, radnik Sandip Dzija napustio je firmu iz totalno suprotnih razloga, zbog zarade od 530 eura koja je, kako tvrdi, za njega prevelika. “Postao sam veoma depresivan i na kraju sam odlučio rešiti problem tako što ću ostaviti sadašnji i tražiti drugi posao”, objasnio je on. Džija je više puta molio nadređene da mu smanje platu, jer se osećao krivim što on ima...
Opširnije
Lenovo uzvraća udarac svetskoj krizi
Lenovo je trenutno drugi najveći proizvođač računara na svetu. Njegov odgovor na trenutnu ekonomsku krizu je da Lenovo sledeće godine u SAD-u u pogon pušta fabriku za proizvodnju desktop i prenosnih računara, servera i tableta. Lenovo je u protekle dve godine značajnije povećavao proizvodne kapacitete izgradnjom novih tvornica u Kini i Brazilu, a tržišni analitičari smatraju da bi kompanija do kraja godine mogla preuzeti prvo mesto Hewlett Packardu kao najveći proizvođač računara na svetu.
Opširnije
Online kupovina - da ili ne?
Kada govorimo o online kupovini, ljude možemo podeliti u dve grupe - oni koji kupuju preko interneta i na one koji ne kupuju. I jedni i drugi imaju svoje argumente zašto to rade, a mi ćemo probati da navedemo prednosti online kupovine. 1. Ušteda Mnoge online prodavnice poseduju i svoje prave prodavnice. U većini slučaja je online kupovina praćena nekim popustom a na veće iznose to može biti i prilična suma. Npr. za online porudžbinu na kupovinu laptopa od 40000din. ako postoji popust od recimo 5% to je ušteda od 2000din. što morate priznati da i nije tako...
Opširnije
Na sve načine samo da se ode na internet
Za samo nekoliko godina počeli smo da odlazimo na internet ne samo sa kućnih računara, već i preko čitavog niza novih gedžeta. Navike sveta se menjaju i danas proizvođači tradicionalnih računara beleže sve manju prodaju, dok kompanije koje proizvode mobilne telefone i tablete dupliraju isporuke iz godine u godinu. Tako danas oko 85% ispitanika u Evropi koristi računar da poseti web strane, 67% koristi telefon, 15% smart televizore, konzole i medija plejere, a 12% tablete.
Opširnije
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis