Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r computers i2 computers i2 Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio BankerInterNet BankerInterNet

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 19. maj. 2017.

Najveća digitalna platforma u regionu za zaradu na You Tube-u - IDJDigital postaje deo United Media-e

IDJDigital je kompanija koja od 2015. posluje u domenu monetizacije onlajn video sadržaja i distribucije muzike na najveće svetske muzičke platforme, a nastala je kao IDJVideos tim koji je, sa najgledanijim spotovima i najvećim YouTube kanalom u regionu, već uveliko prepoznatljiv brend na našoj sceni.

Danas sve više izvođača i stvaraoca sadržaja prepoznaje IDJDigital mrežu kao mesto zarade. Trenutno je u mreži preko 170 kanala koji imaju oko 5 miliona pretplatnika i preko 3 milijarde pregleda videa, a samo glavni kanal IDJVideos.TV ima više od 1.300.000 pretplatnika i preko 1.6 milijardi pregleda! IDJVideos.TV kanal je dobitnik YouTube Golden Play Button-a, koji se dodeljuje You Tube kanalima sa više od milion pretplatnika i kao takav jedinstven u širem regionu.

Sve više izvođača i vlasnika sadržaja se okreće IDJDigital-u kao regionalnim ekspertima za zaradu na internetu od autorskog sadržaja. IDJDigital ima sklopljena direktna partnerstva sa svim najvećim globalnim servisima iz oblasti digitalne zabave, kao što su YouTube, Deezer, Spotify, Soundcloud, Amazon i Apple Music, zahvaljujući čemu muzičari i stvaraoci video sadržaja mogu da zvanično izdaju svoj sadržaj i da pritom dobiju najbolje uslove za zaradu i redovne isplate.

Uz pomoć softverske platforme koju su sami razvili moguće je kreiranje muzičkih izdanja “na klik”, plasiranje na sve relevantne muzičke servise i 100% transparentan uvid u zaradu putem weba.

Kao izvrsni poznavaoci muzičke industrije, svesni su svih izazova na koje mladi umetnici i stvaraoci mogu naići, prvenstveno finansijske i tehničke prirode. Zbog toga je IDJDigital najboljima omogućio sistem isplate unapred, koji talentovanim pojedincima i najboljim stvaraocima nudi mogućnost da dođu do budžeta kako bi izneli svoje muzičke i video projekte na adekvatan način. IDJDigital je stvaraocima sadržaja koji imaju najbolje ideje na raspolaganje stavio i savremeno opremljeni filmski studio sa najmodernijom opremom u širem regionu.

"Muzika, posebno u ovo današnje digitalno i brzo doba, pomera sve granice i tako otvara puteve svim drugim kreativnim industrijama. IDJDigital je rešen da bude u prvim redovima digitalne revolucije koja će redefinisati svet multimedija i zabave u 21. veku," istakli su Andrej Ilić i Đorđe Trbović, osnivači i direktori kompanije.

Kvalitet, profesionalnost i razvojni potencijal IDJ tima prepoznala je United Media, vlasnik popularnih kanala Sport Klub, Fight Channel, N1, Ultra i Mini ultra, Orlando, Bambino, Cinemania, Grand, Lov i ribolov i od danas IDJDigital posluje u okviru ove grupe. “Želimo da pospešimo razvoj sadržaja na internetu tako što ćemo da spojimo reklamne budžete, koji sve više odlaze na internet, sa popularnim sadržajima i time omogućimo njihovim kreatorima da zarađuju na internetu ” rekla je Aleksandra Subotić, direktor United Media-e.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Sa Google Play-a preuzeto 50 milijardi aplikacija
Apple je još u maju objavio da su njihovi korisnici sa App Store-a, odnosno prodavnice aplikacijama, skinuli više od 50 milijardi aplikacija. Sada je isti broj dostigao i Google na Google Play prodavnici. Brojku je potvrdio šef kompanije Larry Page na konferenciji o poslovnim rezultatima. Dok je Apple slavio svoj jubilej, Google je u maju bio otkrio kako su na 48 milijardi preuzimanja. Page je rekao i kako su developeri aplikacija u prvoj polovini godine dobili više novca, nego što u celoj 2012.
Opširnije
Facebook kupio i Tagtile
Američka kompanija i društvena internet mreža Facebook kupila je Tagtile, autora popularnog sistema za privlačenje kupaca tako što im daje određene nagrade ako se tokom posete nekoj trgovini prijave pametnim telefonima. Nova Fejsbukova kupovina usledila je nakon što je ta kompanija za milijardu dolara kupila Instagram, uslužni sistem za deljenje fotografija za iPhone. Sistem kompanije iz San Franciska omogućava korisnicima iPhone-a i pametnih telefona sa operativnim sistemom Android da se prijave u prodavnicama i budu nagrađeni popustima, kuponima ili bodovima za...
Opširnije
eBay duplo bolje poslovao u zadnje vreme
Online prodavnica i aukcijska web stranice eBay objavila je da se dobit u drugom tromesečju udvostručila zahvaljujući prihodima od PayPala. Porasla je i dobit od prodaje preko web stranica, dodali su. eBay je za to razdoblje objavio neto dobit od 692 miliona dolara, u poređenju sa 283 miliona godinu dana ranije. Prihodi od poslovanja porasli su 23% na 3,4 milijarde, malo iznad očekivanja analitičara koji su prognozirali prihode od 3,36 milijardi dolara. Cena deonica eBaya porasla je 5% nakon objavljivanja rezultata, iako su najavili prihode malo lošije od očekivanih za...
Opširnije
Od 2013. godine PayPal u Srbiji ?
Prema rečima Rasima Ljajića, ministra za unutrašnju i spoljnu trgovinu i telekomunikacije, sve poznate i predhodno iznešene prepreke za pokretanje PayPal servisa su uklonjene. Problemi vezani za NBS i ministarstvo finansija su rešeni. Takođe je izmenjen i zakon o deviznom poslovanju. Ostaje otvoreno pitanje koliko će se samim pokretanjem PayPal servisa u Srbiji ubediti stanovništvo da slobodno može da veruje ovakvom načinu plaćanja. Ako uzmemo u obzir da PayPal, kao privatni servis, za svoje usluge transakcije novca naplaćuje veoma malu proviziju između...
Opširnije
Bose tuži Beats!
Bose je podigao tužbu protiv Beats-a zbog navodnog kršenja njegovih zaštićenih tehnologija u Beats-ovim slušalicama. Beats, koga je Apple kupio za 3 milijarde dolara krajem maja, optužen je od strane Bose-a za kršenje čak 36 patenata (22 priznata, i 14 koji su još u procesu prihvatanja) vezanih uz tehnologije za poništavanje pozadinske buke.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

SAJT DANA
www.azoz.rs
PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka NITURS NITURS FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis