Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 10. maj. 2017.

Predstavljen Reservoir Dogs: Bloody Days

Ekipa Big Star Gamesa je objavila novi i ujedno prvi promotivni video koji prikazuje igrivost nadolazeće pucačine Reservoir Dogs: Bloody Days.

Spomenuta je, kako joj to i samo ime kazuje, direktno povezana sa filmom Quentina Tarantina iz 1992. godine, a vodi nas u krvavi svet pljački.

Autori su navodno osmilili 18 scenarija koji obiluju krvlju i organima reda uz unikatnu "Time-Rewind" igrivost koja omogućava vraćanje vremena u kooperativnom modu, a isti nudi neogranične mogućnosti rešavanja problema.

Kako i dolikuje, Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink i Mr. White su igrivi likovi koje je moguće kontrolisati, a prema planu, Reservoir Dogs: Bloody Days očekujemo u prodaji 18. maja Steamu po trenutno nedefinisanoj ceni.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Odložen Batman: Arkham Knight
Nakon Project CARS-a i Uncharteda 4, odložena je još jedna igra sa liste najočekivanijih u 2015. Ali, na sreću, reč je o odlaganju od tek nekoliko nedelja. Batman: Arkham Knight će tako umesto 2. juna, za kada je bio najavljen njegov izlazak, na PlayStation 4, Xbox One i PC stići 23. juna ove godine, ostavljajući nam tako nešto više od mesec dana da uživamo u trećem Witcheru pre nego se zaputimo u Gotham. "Mi smo razvojni tim koji mrzi da pravi bilo kakve kompromise i žao nam je što zbog toga morate čekati nešto duže kako bi zaigrali epski...
Opširnije
Neka vaš svemirski brod osvoji 1000 dolara
Galactic Civilizations III očekujemo u prodaji početkom 2015. a igra je inače u svojoj beta fazi. Kako bi čekanje učinio zanimljivijim, Stardock je odlučio da organizuje takmičenje i da vam ponudi priliku da vaša kreacija završi u finalnoj verziji igre kao i da osvojite 1.000 dolara. Pravila su prilično jednostavna. U igri trebate dizajnirati svemirski brod i da ga do 16. novembra poslaljete pred žiri. Iako su pred vama bezbrojne opcije, morate paziti da brod nije kopija već nekog postojećeg iz igre i da njegov izgled ili ime ni na koji način nisu vulgarni ili...
Opširnije
SSX demo 21. februara
Kreativni direktor SSX-a, Todd Batty je otkrio javnosti ovu vest na Ubercast-u. Kako je Batty rekao, demo će se širom sveta pojaviti za Xbox 360, 21. februara a dan kasnije za PS3. Premda će samo Zoe biti igriv u ovom demou, Mac će se moći otključati prilikom pozivanja prijatelja. Igrači će takođe imati dva tutorijala, četiri staze i brzu skydiving lekciju. EA Sports je pored ove vesti predstavila i listu pesama u igri koja će imati pesme Run-DMC-a, DJ Shadow-a, Skrillex-a i još mnogih izvođača.
Opširnije
TMNT: Out of the Shadows na Steamu
Juče je na stranicama Steama u prodaju pušten Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, još jedno poglavlje priče o nindža kornjačama iz kanalizacije. Bez ikakvog iznenađenja, na raspolaganju će nam biti Leonardo, Donatello, Michelangelo i Raphael koji će spašavati New York City od raznih mutanata, Foot nindži i večitog neprijatelja Shreddera. Igra omogućava četiri načina igranja i mogućnost izmene likova u letu, dok je posebnost kooperativni način igranja do četiri igrača koji je ujedno bez svake sumnje i najzabavniji. Iako je Teenage Mutant...
Opširnije
Uskoro Grid 2
Grid 2 je nastavak Race Driver: Grida iz 2008. godine, koji je naslednik Toca: Race Driver serijala. Codemasters je objavio da Grid 2 stiže 31. maja, i to za PC, PlayStation 3 i Xbox 360. Ova simulacija vožnje će imati vrlo detaljan sistem oštećenja automobila, kvalitenu veštačku inteligenciju. Trke će se odvijati na mešavini profesionalnih trkaćih staza, brdskih zabiti i u gradovima, uključujući Pariz, Abu Dhabi i Chicago.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis