Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r computers i2 computers i2 Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Vetmedica Vetmedica FFC FFC Super Radio Super Radio

NAZAD
Postavljeno: 11. dec. 2011.

Prve slike “Lost Of Us” misteriozne igre

Prve slike misteriozne PlayStation 3 igre The Lost of Us su se pojavile na internetu. Website igre je danas postavio dve slike igre. Na jednoj je prikazana polomljena polica za novine a na drugoj šuma. Izgleda da su na obe fotografije prikazali scene iz igre. Teaser trailer bi trebalo da se pojavi u toku iduće nedelje a dok se ne pojavi pogledajte slike.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Top 10 PS3 igara (09.01. - 16.01.2012.)
1. FIFA 12 (EA) 2. Battlefield 3 (EA) 3. Call of Duty: Modern Warfare 3 (Activision) 4. The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda Softworks) 5. Uncharted 3: Drake's Deception (Sony Computer Entertainment Europe) 6. Assassin's Creed: Revelations (Ubisoft) 7. Saints Row: The Third (THQ) 8. Need for Speed: The Run (EA) 9. Sonic Generations (Sega Europe Ltd) 10. Batman: Arkham City (Warner Bros)
Opširnije
BioShock Infinite trailer prikazuje Handyman-a
2K Games je objavio novi BioShock Infinite trailer u kom prikazuje jednog od najopasnijih šefova kog su nazvali Handyman. Moćan, gigantski, Handyman je prvi put viđen u traileru koji najavljuje BioShock Infinite. Kreativni direktor Levine je rekao: “Mislim da je najbolja njegova sposobnost to što može da pokupi AI, prijateljski ili ne, i baci ga na ljude u okolini, pa će svi koji se nađu u njegovoj blizini biti prestravljeni, uključujući ponekad i vaše neprijatelje jer će oni postati u tom trenutku samo orižije koje će Handyman bacati na Booker-a.” ...
Opširnije
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - gameplay sa E3 sajma
Tokom ovogodišnjeg E3 sajma odabrani srećnici videli dužu demonstraciju gameplaya Metal Gear Solid 5: The Phantom Paina, a sada je ona dostupna i na internetu. Putem live streama Kojima Stationa na YouTubeu prikazan je isti gameplay demo, a iako je većina programa na japanskom, prebacite na 40:50 i uživajte.
Opširnije
Objavljen prvi službeni NBA Live 14 gameplay video
Nakon što je prošle godine NBA Live 13 otkazan, navodno zbog nemogućnosti objavljivanja igre do oktobra, ove godine ćemo ipak ugledati EA Sportsovu verziju košarkaške simulacije koju nismo videli još od 2009. godine i NBA Livea 10. EA Sports u nedavno objavljenom prvom traileru za NBA Live 14 fokus stavlja na Kyrie Irvinga, zvezdu Cleveland Cavaliersa čije će lice ove godine krasiti omot igre. Novi NBA Live koristit će EA Sportsov next-gen engine naziva Ignite, a biće dostupan od 19. novembra u verzijama za PlayStation 4 i Xbox One.
Opširnije
Inverson premijera u junu
Namco Bandai je potvrdio da će se Inversion pojaviti u prodaji 5. juna u Americi a 8. juna u Evropi. Inversion je smešten u svetu koji je osvojen od strane nepoznatog neprijatelja koji se zove Lutadore, koji koriste futurističko oružije sa kojim igrači mogu da hodaju po zidovima i plafonima između ostalih stvari. Ova pucačina je trebala da se pojavi 7. februara, ali je odložena za sredinu 2012. godine kako bi omogućila razvojnom timu da ispolira igru, osiguravajući time Inversion-u da donese visoki kvalitet.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka computers i1 computers i1 FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis