Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r computers i2 computers i2 Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara strogmen strogmen FFC FFC Super Radio Super Radio

NAZAD
Postavljeno: 11. dec. 2011.

Prve slike “Lost Of Us” misteriozne igre

Prve slike misteriozne PlayStation 3 igre The Lost of Us su se pojavile na internetu. Website igre je danas postavio dve slike igre. Na jednoj je prikazana polomljena polica za novine a na drugoj šuma. Izgleda da su na obe fotografije prikazali scene iz igre. Teaser trailer bi trebalo da se pojavi u toku iduće nedelje a dok se ne pojavi pogledajte slike.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


DMC: 26-o minutni video
Capcom voli da prikazuje intenzivno svoje igre na internetu pa je ovog puta pretvorio DMC u internet demo. Pored ovog 26-o minutnog videa, Capcom je za trenutak prikazao i novu Devil May Cry igru koja dobro izgleda sa unapređenim sistemima borbe, pokreta i još mnogo toga. Uzmite kokice, čašu omiljenog pića i pogledajte ovaj video:
Opširnije
Deus Ex dobio novu nezvaničnu ekspanziju
Ekspanzija je zasnovana na originalnom sadržaju i elementima koje je FastGamerr sam napravio. Tu je preko dva sata nove muzike raspoređene u 80-ak tema, preko 2200 linija novog dijaloga i to izgovorenog i sve je upakovano u 7-13 sati gameplaya, zavisno od vašeg stila igranja, odnosno od toga da li volite istraživati okolinu i hakovati računare ili jednostavno prokrčiti sebi put kroz kampanju snajperima i mitraljezima. Kako mod izgleda, možete pogledati na priloženim screenshotovima.
Opširnije
Ninja Gaiden 3 DLC povećava težinu i broj kandži
Ninja Gaiden 3 je pojačan novim DLC-om koji će se danas pojaviti i koji će doneti dva nova oružija od kojih je jedno Falcon's Talnos iz Ninja Gaiden 2 i koristiće se u kampanjama. Ova distribucija je besplatna i automatski će se ažurirati. Takođe besplatan kada se bude pojavio 24. aprila, Ultima Ninja podešavanje težine, otežaće i učiniće zanimljivijim ovaj nastavak. Ako ipak hoćete da platite DLC, bićete srećni da čujete da će novi Ninja Trials paket za svaki nivo težine biti zasebno prodavan kao deo Ninja Pack 1 paketa po ceni od 10$.
Opširnije
Novi dogovor oko Splinter Cell filma
Splinter Cell film je korak bliže realnosti jer je New Regency potvrdio da će producirati film. Glumac Tom hardy je potvrdio ulogu Sam Fisher-a dok će Eric Singer raditi na adaptaciji scenarija. Kao deo dogovora, new Regency će sarađivati sa Jean-Julien Baronnet-om, šefom Ubisoft Motion Pictures odeljenja.
Opširnije
Pogledajte nemoguće GTA 5 akrobacije
Volite Grand Theft Auto 5? Volite lude trikove i akrobacije? Onda ne smete propustiti da pogledate kompilaciju najboljih trikova u GTA 5 koju je napravila ekipa pod nazivom Nomad Union Crew pod sponzorstvom Machinime. Prikazane majstorije kreću se od vožnje automobilom po zidu, preko skakanja biciklom pet metara u vis i postavljanja motocikla na neonski znak do prolaska mlažnjakom tik od tla kroz metalne strukture dok je okrenut naopačke. Nećemo dužiti sa opisima jer ćete sve videti u narednih pet minuta videa koga možete pogledati u nastavku.
Opširnije
Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka computers i1 computers i1 FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis