Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Banker Hosting Banker Hosting Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Vetmedica Vetmedica FFC FFC Super Radio Super Radio

NAZAD
Postavljeno: 11. dec. 2011.

Prve slike “Lost Of Us” misteriozne igre

Prve slike misteriozne PlayStation 3 igre The Lost of Us su se pojavile na internetu. Website igre je danas postavio dve slike igre. Na jednoj je prikazana polomljena polica za novine a na drugoj šuma. Izgleda da su na obe fotografije prikazali scene iz igre. Teaser trailer bi trebalo da se pojavi u toku iduće nedelje a dok se ne pojavi pogledajte slike.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Hitman: Sniper Challenge lansirni trailer
Squere Enix je objavio lansirni trailer za Hitman: Sniper Challenge. Samostalno snajper iskustvo je ekskluzivno namenjeno za one gejmere koji kupe u predprodaji Hitman: Absolution i biće dostupan ove nedelje za konzole i od 1. avgusta na Steam-u.
Opširnije
SSX teaser potvrđuje head-to-head multiplayer
Teško je za poverovati da se novi SSX pojavio bez takmičarskog multiplayer-a, ali to se u stvarnosti i desilo i ova epska greška će sada biti ispravljena. Teaser koji je objavio EA ne prikazuje nešto mnogo, u stvari ispada da je on potvrda online takmičarskog multiplayer-a koji će se pojaviti sa novim ažuriranjem igre.
Opširnije
Top 10 PS3 igara (19.03 - 26.03.2012.)
1. FIFA Street (EA) 2. Resident Evil: Operation Raccoon City (Capcom Europe) 3. Mass Effect 3 (EA) 4. Uncharted 3: Drake's Deception (Sony Computer Entertainment Europe) 5. FIFA 12 (EA) 6. Final Fantasy XIII-2 (Square Enix) 7. SSX (EA) 8. Call of Duty: Modern Warfare 3 (Activision) 9. Twisted Metal (Sony Computer Entertainment Europe) 10. Assassin's Creed: Revelations (Ubisoft)
Opširnije
Need for Speed: Rivals dobio produženi Cops vs Racers trailer
Cops vs Racers trailer, koji je na ovogodišnjem E3 sajmu predstavio Need for Speed: Rivals, dobio je svoju produženu verziju. Sada imamo priliku da čujemo filozofske misli vozača i policajca, koji nam objašnjavaju motive koji ih pokreću. Kako su stvari krenule, možda uskoro dobijemo produženu verziju produžene verzije trailera koja će trajati dva sata i prikazivati okrugli sto za kojim mudri ljudi raspravljaju o smislu postojanja dok oko njih nabudženi automobili pale gume Need for Speed Rivals izlazi 19. novembra za Xbox 360, PS3 i PC, a Xbox One i PS4 verzije...
Opširnije
Splinter Cell: Blacklista istovremeno za sve konzole
Pomalo neočekivano ali iz Ubisoft je objavio da će se PC i konzolaške verzije igre Splinter Cell: Blacklist na tržištu pojaviti istovremeno iako je uobičajena praksa da se PC verzije Ubisoftovih igara pojavljuju sa nešto zakašnjenja u odnosu na konzolaške verzije. Splinter Cell: Blacklist će se na tržištu pojaviti 20. avgusta za PC, PS3 i Xbox 360.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

SAJT DANA
DanNoc.com
PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka Matrix 2014-1 Matrix 2014-1 FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis