Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r computers i2 computers i2 Radio In Radio In strogmen strogmen Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS recfilm recfilm

NAZAD
Postavljeno: 18. maj. 2017.

Slitherine najavio Battlestar Galactica Deadlock

Slitherine i razvojni tim Black Lab Games su najavili "space combat" strategiju Battlestar Galactica Deadlock koja stiže na PC i konzole ovog leta.

Valja naglasiti kako spomenuti naslov ne crpi inspiraciju iz originalnog televizijskog serijala Battlestar Galactica iz 1978., već onog iz 2004. godine. Kako kažu autori, Battlestar Galactica Deadlock je igra koja uz strateške elemente stavlja naglasak na jaku priču u kojoj ćemo upoznati brojne nove likove, te susresti one od ranije poznate.

Igrači će imati mogućnost da izgrade vlastite flote, vođenja taktičkih bitaka i obrane Twelve Coloniesa tokom First Cylon Wara uz nove ogranke priče smeštene u poznato okruženje.

Dodatni detalji o Battlestar Galactica Deadlocku stižu u narednim mesecima.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Aliens: Colonial Marines “Xenos vs. Marines” trailer
Gearbox je objavio Xenos vs. Marines trailer za Aliens: Colonial Marines. U maju, prateći mnoga odlaganja, Sega je potvrdila 12. februar 2013. godine kao datum premijere Aliens: Colonial Marines igre. Ovog datuma će se pojaviti verzije za PS3, Xbox 360 i PC, dok će vlasnici Wii U konzole sačekati još, jer datum pojavljivanja verzije igre za njihove konzole još uvek nije preciziran a prema rečima Gearbox-a biće naknadno objavljen.
Opširnije
Mass Effect film fokusiran na prvu igru
Legendary Pictures je u ranoj fazi produkcije filma za Mass Effect u kome glasove daju Casey Hudson i Mark Protosevich. Na žalost ovaj dvojac nije mnogo rekao o detaljima filma i uglavnom su pričali o saradnji Holivuda i industrije video igara. Ipak Protosevich je rekao da malo igara imaju potrebne elemente da postanu kvalitetni filmovi i da holivudski pisci i producenti nikada ne pitaju da li igre imaju dobru priču, interesantne svetove ili evociraju odrđene teme. Mass Effect je drugačiji ne samo zbog akcionih scena već i zbog posebnog sveta koji se pojavljuje u filmu. Takođe je rekao...
Opširnije
Novi Soul Calibur V trailer
Svaka borilačka igra pokušava da prikači tipične priče svojim likovima ali niko od njih nije pristupio toj priči ozbiljno kao što su to uradili proizvođači Soul Calibur-a. Novi trailer se pojavio za peti nastavak u seriji i prikazuje epsku bitku rivala. Namco Bandai je takođe objavio i 30 novih screenshot-ova u kojima prikazuje zbunjena lica i sumnjive frizure likova iz igre kao i velike mačeve - sve ono što smo voleli i volimo u Soul Calibre serijalu.
Opširnije
Prototype 2 trailer iznosi veliko oružije
Evo novog trailer-a za Prototype 2 u kom je prikazan James Heller i njegova ozbiljna kolekcija oružija. Ovaj haotični gameplay prikazuje Heller-a kako se rešava svojih neprijatelja koristeći mini topove, mitraljeze, raketne bacače pa čak i, reklo bi se prema izgledu, portable protivavionske topove. Ovaj trailer je nastavak trailer-a koji smo objavili pre par dana u kom Heller vozi tenk. Pogledajte trailer:
Opširnije
Predstavljna tri nova heroja Battlefronta
Sad kad je završila otvorena Star Wars Battlefront beta i DICE je prikupio povratne informacije kako bi sredili tu pucačinu do njenog izlaska, EA se opet može posvetiti deljenju informacija vezanih uz igru kako bi vam ubili nešto vremena. Najnovija objava vezana je uz heroje koji će igračima sigurno biti poznati. Informacije su stigle sa službenog PlayStationovog bloga, a fantastični trio koji se pridružuje ostatku jesu princeza Leia Organa, Han Solo i Senator Palpatine. Svo troje ovih likova dobili su svoju stranicu sa opisima moći od strane EA-a, a sadržaj...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

SAJT DANA
www.azoz.rs
PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka NITURS NITURS FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis